Juwelier Vera | Verbruggen Uurwerkmakers
15689
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15689,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Verbruggen Uurwerkmakers

Verbruggen Uurwerkmakers

Ons eigen huismerk van mechanische en quartz uurwerken, voor heren en dames, alle binnenwerken, kasten, wijzerplaten en wijzers zijn “Swiss Made”.
De uurwerken worden volgens de smaak en de stijl van onze klant samengesteld, er is ruime keuze aan mogelijkheden van wijzerplaten/wijzers met bijhorende kasten en banden.

De mechanische uurwerken zijn voorzien van hand- of automatische opwinding, met/of zonder chronograaf functie, en, met of/zonder, dag/datum aanduiding.

De mechanische binnenwerken vormen de basis voor vele uurwerkmerken, voor hand opwindbare gebruiken we de kalibers UNITAS 6497 of 6498, de graad van afwerking wordt ook de klant beslist in functie van zijn of haar stijl.
De automatische binnenwerken hebben door de jaren heen reeds hun degelijkheid bewezen als basis voor grote uurwerkmerken. Bij deze uurwerken gebruiken we Valjoux 7750 of 7751 en ETA 2824/SW200 of ETA 2892/SW300.
Voorlopig hebben we één quartz model, met Retrograde functie, de secondewijzer van het chronograaf gedeelte draait in tegengestelde zin. Dit uurwerk is voorzien van Swiss Made binnenwerk type ETA G15.261.